Tápének igencsak kijutott a "jóból" az elmúlt nyolc év alatt. Az igaz, hogy a Szegedhez tartozás 37 éve közül egy sem volt igazán leányálom, de talán mégis azt lehet mondani,az utóbbi évek jelentették a mélypontot. No nem azért, mert esetleg a tápéiak nem tudták, hogy mire van szükségük, vagy netán olyan képviseletük lett volna a közgyűlésben, hogy az ne hozta volna tudomására Szeged urainak.

Nem. Szeged urai kiválóan tájékoztatottak voltak, és mindaz, ami történt, ennek ellenére esett meg. Botka László és csapata nem hivatkozhat arra, hogy fogalma sem volt arról, mennyire elhanyagoltak, háttérbe szorítottak, időnként megalázottak a körtöltésen kívüli városrészek. Tudták. Mégis, a 2002. októbere és 2010 júniusa között városfejlesztésre költött 107 milliárd forintból mindössze 8 milliárd jutott a csatolt városrészekre, 99 milliárd pedig a belső városmagra és a lakótelepi övezetekre.

Erről is szó esett a szeptember 16-i lakossági fórumon Tápén. A fórum vendége B. Nagy László országgyűlési képviselő, a FIDESZ polgármester-jelöltje volt, aki ismertette Szeged következő négy évére vonatkozó programját. A rendezvényt követően a Szegedma internetes portál interjút készített velem, amely itt olvasható.

 Klikk ide

A bejegyzés trackback címe:

https://juhaszgyula.blog.hu/api/trackback/id/tr252305764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása